Om Nöller

logga eps [Converted]Nöller Espressobar startades 2004 och är ett familjeföretag i andra generationen. Vi ligger i Haga, i hjärtat av Göteborg. Kom hit och njut av en välgjord kaffe, fika med vänner eller ät en god lunch. Vårt utbud innefattar kaffe, hemgjorda bakverk, sallader, soppor och smörgåsar. Vårt fantastiska kaffe, ett varmt bemötande och personlig service med det lilla extra, det är vad Nöller är – och anledningen till att våra stamkunder kommer tillbaka år efter år.

Vem är du?

Är det du som stressar till jobbet en måndagsmorgon i november, eller du som tar med sig en bok till kaffet men bara blir sittande i din egna värld i timmar och njuter av musiken och att titta på människorna på gatan? Är det du som ska träffa en gammal kompis du inte sett på evigheter och pratar över en härlig frukost? Eller är det kanske du som har en riktigt dålig dag som du bara önskar ville ta slut, och som vi ändå lyckas lura av ett litet leende när du unnar dig en perfekt cappuccino? Är du stammisen som är inne fyra gånger per dag? Eller har du aldrig varit på Nöller förut? Oavsett vem du är, så är du välkommen hos oss. Vi vill förgylla din dag. Och det finns alltid plats för nya stammisar.

Vårt kaffe

carraro copyVi använder espressobönor direktimporterade från rosteriet Carraro i Italien, och har kunder i hela Sverige som passar på att ta en kopp hos oss eller köpa med bönor när de har vägarna förbi i Göteborg.

Robusta och Arabica

coffee-bean copyTill espresso, macchiato och cortado använder vi en hundraprocentig arabicaböna. Till våra mjölkbaserade kaffedrycker, som latte, cappuccino m.fl, använder vi däremot en blandning av 80% Arabica och 20% Robusta. Uppvärmd mjölk blir söt och balanserar upp bitterheten i Robustan på ett väldigt bra sätt. Resultatet är en perfekt kaffe!

White Guide

WhiteGuideSedan 2013 är vi med i White Guide.
“White Guide är den enda heltäckande restaurangguiden i Sverige som utvärderar den svenska restaurangscenen med journalistisk integritet. Genom White Guide har Sverige fått en guide på högsta internationella nivå, en självklar auktoritet i restaurang-Sverige.”

Nöller Espressobar på White Guide

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/d/5/noller.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399